BEAUMASE

KOM THUIS IN EEN OASE VAN RUST & LUXE

De nieuwbouwappartementen en penthouses in Beaumase openen de deur naar een hoogstaand wooncomfort. Ze bieden jou als bewoner alles wat je maar kan wensen: een ruime woonruimte, ruime terrassen, veel daglicht en de meest luxueuze afwerking.

Beaumase heeft voor ieder wat wils. Kies je voor een appartement met twee of drie slaapkamers, met ononderbroken uitzicht op de velden, een zonnig terras of een eigen privatieve tuin? Wat je ook kiest, alle appartementen hebben een kwalitatieve afwerking, vloerverwarming, grote aluminium raampartijen en mooie grote terrassen.Beaumase is gelegen op de Burgemeester Henrylaan 18 te Rotem (Dilsen-Stokkem).

• Zeer grote terrassen van 18 tot 53 m²

• Private tuinen van 28 tot 215 m²

• Inclusief carport en ruime buitenberging

• Private ingang via centrale poort

• Zuidwest georiënteerd

• Zonnepanelen en moderne technieken

• BEN-norm (Bijna-Energie-Neutrale appartementen)

• Bespaar de eerste 5 jaar 50% op je kadastraal inkomen

Geniet van het verlaagde 6% BTW tarief* DE TROEVEN VAN BEAUMASE UITGELICHTDUURZAME BEN-WONINGEN

De appartementen zijn tot in de puntjes afgewerkt volgens de hoogste standaarden op gebied van esthetiek én energieverbruik. Wij hebben ervoor gekozen om te bouwen voor de toekomst en dit wil zeggen, volgens de BEN-norm. BEN-woningen (Bijna Energie Neutraal) zijn woningen die weinig tot bijna geen energie verbruiken om te verwarmen, te ventileren, te koelen en warm water te produceren. De weinige energie die toch nodig is om deze nutsvoorzieningen te garanderen, wordt grotendeels uit groene energiebronnen gehaald. Hierdoor geniet je van een vrijstelling van onroerende voorheffing én verbruik je een pak minder energie. 
MAXIMALE LICHTINVAL

De slimme oriëntatie van de leefruimten en grote terrassen vergroot het gevoel van ruimte en laat toe om maximaal te genieten van de veranderende lichtinval doorheen de dag. Vanuit ieder appartement is er een prachtig uitzicht op het omliggende groen, met maximum behoud van de privacy.
We halen als het ware het groene landschap naar binnen en vergroten op die manier de leefruimten. Met zoveel mooi, natuurlijk licht komt jouw interieur helemaal tot leven. Begin jij ook al te dromen hoe jij jouw appartement zal inrichten? 
RUIME TERRASSEN

Wat is er heerlijker dan genieten van een hapje en een drankje op je terras? Of toekijken hoe de (klein)kinderen spelen terwijl je een goed boek leest? Alle appartementen hebben zeer ruime terrassen van minstens 18m² tot wel 53m², die verbonden zijn met de woonruimte d.m.v. grote raampartijen. De twee penthouses zijn voorzien van extra ruime terrassen, zo kan je de hele dag genieten van de zon. Op de eerste verdieping baadt je terras tot laat in de avondzon. Op het gelijkvloers loopt je terras naadloos over in je eigen tuin. 
OPEN RUIMTES

De grote woonruimtes, inclusief keuken met kookeiland, zorgen voor gezelligheid, openheid en een groots ruimtegevoel. Op die manier kan je ook meegenieten van de gesprekken tijdens het kokerellen. Dit betekent echter niet dat je zal moet inboeten aan ruimte in de rest van het appartement. In vergelijking met veel nieuwbouwprojecten bieden ook de slaapkamers, de badkamer en de berging voldoende ruimte.