Laat uw kapitaal groeien!


Investeer in de parkappartementen van O'bois!

* Simulatievoorbeeld

Het klinkt voor velen van ons als iets tegenstrijdig en ongeloofwaardig, maar lenen voor een vastgoedinvestering loont! In geval van een vastgoedinvestering is kapitaal lenen een vereiste om een fiscaal voordeel te creëren en om het befaamde financiële hefboomeffect in werking te zetten. Het financiële hefboomeffect ontstaat wanneer men bij de aankoop van een investeringsvastgoed gebruik maakt van een goedkoop krediet met een lage rentevoet. Het geleend kapitaal brengt u door de verhuur van uw vastgoedinvestering meer op dan dat het u kost.


Waarom investeren in vastgoed?

> Ook met een klein vermogen kan je investeren

U moet geen honderdduizenden euro’s op tafel leggen om te investeren in vastgoed. Het is zelfs sterk aangewezen om de investering te voldoen met slechts 20 à 30% eigen kapitaal en het resterende bedrag aan te wenden a.d.h.v. geleend kapitaal. Het geleend kapitaal zal u door de verhuur van uw vastgoedinvestering meer opbrengen dan dat ze u zal kosten.

> Bescherming tegen de heersende inflatie

Alles wordt duurder. Inflatie wordt ook wel geldontwaarding genoemd; uw geld en dat van alle andere consumenten daalt in waarde. Uw koopkracht daalt omdat de prijzen van zowat alle goederen en diensten stijgen. Wanneer u uw vermogen wilt beschermen tegen deze inflatie dient u te investeren in goederen die hun waarde behouden. Vastgoed is een goed waarvan de waarde stijgt.

> Sterk groeiende huurmarkt

De nood aan compacte en betaalbare woningen stijgt. De vraag naar huurwoningen zal de komende jaren alleen maar toenemen, dit onder meer door stijgende inflatie; heel wat huurders zijn, en zullen dus nog meer dan nu, op zoek zijn naar uw investeringsvastgoed. Een nieuwbouwpand scoort bovendien een stuk beter op de verhuurmarkt; Huurders wensen een modern comfort en duurzame technieken.

> Stijging van de rentevoeten

De rentevoeten voor leningen stonden jarenlang laag, waardoor een woninglening voor velen van ons een interessant gegeven was; Men kon op een vrij voordelige wijze geld ontlenen voor het aankopen van een woning. Echter is het tij ondertussen gekeerd, dit onder meer door de stijgende inflatie, en zijn de rentevoeten aan een opmars bezig. Voor velen van ons wordt lenen en het aankopen van een woning te duur, waardoor de huurmarkt een sterk groeiende prognose kent. Bovendien wanneer u wenst te lenen voor uw vastgoedinvestering, kan u beter niet langer wachten en aan de huidige rentevoeten nog een lening aangaan, welke u nodig heeft voor een maximaal rendement.

> Waardestijging van vastgoed

Boek winst bij de herverkoop van uw vastgoedinvestering. Vanaf 10 jaar na de aankoop van uw vastgoedinvestering boekt u het hoogste rendement op de wederverkoop ervan. Dit rendement komt nog bovenop het eerder verworven rendement van de huuropbrengsten.


Investeer NU, investeer in de toekomst


Informatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.