O'bois

KWALITATIEF & BETAALBAAR PARKWONEN TUSSEN STAD EN NATUUR IN HASSELT


Parkproject O'bois omvat vier tijdloze woongehelen rondom een ruim en rijkelijk beplant tuinpark. De vier woongehelen, met elk hun eigen architecturale identiteit en beleving, geven samen vorm aan 57 Parkappartementen, 4 High-End Parklofts en één SPAR buurtsupermarkt.

Ieder parkappartement biedt je een verfijnde afwerking, een prachtige gulle lichtinval en ruime terrassen. Samen met de kwaliteitsvol afgewerkte interieurs maakt de rustgevende parktuin met belevingspaviljoen en petanquebanen O'bois tot het ideale woonproject om kwaliteitsvol te wonen en te genieten van het leven.

De naam O'bois verwijst naar het historische verleden van de site (projectgrond van een voormalig houtzagerij) en naar de nieuwe groene parkinvulling die er met de komst van O'bois aan de locatie wordt gegeven. Ook de vier woongehelen kregen een eigen specifieke naam toegewezen; Stadsboome, Overboome, Boomrijke en Houtrijke.


DE O'BOIS TROEVEN


UITSTEKENDE LIGGING

O'bois is gelegen in het kleine maar gezellige en bruisende Kermt, aan de stadsrand en op een boogscheut van de provinciehoofdstad Hasselt. Niet alleen is Kermt geroemd om haar gemoedelijke sfeer en rustieke karakter, maar ook omwille van de mooie natuur, het gedegen handelsaanbod en de vlotte bereikbaarheid.

Voor zowel korte als lange afstandsverplaatsingen kent de ligging van O'bois een perfecte ontsluiting. Met enkele grote verkeersveilige invalswegen en het op- en afrittencomplex van de E313 ben je altijd verzekerd van een vlot reistraject. Daarnaast combineert O'bois de rust van de natuur met het comfort van de nabijheid van de stadskernen van Hasselt en Kermt. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn in de onmiddellijke omgeving op wandel- en fietsafstand.
SUBLIEM BUITENGENOT

Niet alleen het groene parkdomein rondom de parkappartementen is een unicum voor wonen nabij de stad, maar ook de ruime private tuinen en terrassen vormen een absolute troef van het parkproject. Door de ideale oriëntatie van de terrassen geniet je vanuit elk parkappartement van een prachtig uitzicht op het omliggende groen en maximaal van de zon; Van de eerste stralen bij het ochtendgloren tot de warme gloed bij zonsondergang. 
UITGEBREIDE WOONINDELINGEN EN MOGELIJKHEDEN

Van compacte één-slaapkamerappartementen met ruimte voor een home-office tot ruimere twee- en drie-slaapkamerappartementen, O’bois omvat een divers aanbod van kwalitatieve wooneenheden. Bovendien werden er voor elke wooneenheid verschillende woonindelingen uitgewerkt om nog beter aan te sluiten bij de individuele voorkeuren en woonwensen van de bewoners. Wat je ook kiest, een maximaal wooncomfort is bij allen inclusief. 
PLAATS VOOR ONTMOETING

O'bois is niet alleen een fantastische plaats om te wonen, maar leent zich ook perfect voor het ontmoeten van buren, familie en vrienden. Het collectieve belevingspaviljoen rondom de historische schouw, de parktuin vol gevarieerd groen en de petanquebanen bieden zonder meer een gezellige ontmoetingsplaats voor de bewoners.

EEN THUIS VOOR JONG & OUD

Met ruime keuzemogelijkheden aan diverse woonindelingen, een uitermate goede bereikbaarheid en de aanwezigheid van een ruime parktuin en een SPAR buurtsupermarkt op de eigen woonsite, komt O'bois tegemoet aan alle leeftijden; van de alleenstaande jongvolwassenen en starters, tot jonge koppels, families met kinderen en actieve senioren. O'bois brengt generaties samen en vervult de individuele noden en woonwensen van elke doelgroep.
SPAR BUURTSUPERMARKT

De aanwezigheid van een SPAR buurtsupermarkt op de woonsite versterkt zonder meer het facilitair wooncomfort van de bewoners van O'bois. De buurtsupermarkt wordt architecturaal maximaal geïntegreerd binnen het woonconcept en waarborgt hierdoor een subtiel karakter.
ONTDEK DE 4 WOONGEHELEN VAN O'BOIS

Stadsboome

Stadsboome

Laatste parkappartement te koop!

Lees meer
Houtrijke

Houtrijke

Nieuw! Fase2 - waarvan 15% reeds verkocht!

Lees meer
Boomrijke

Boomrijke

Nieuw! Fase 2 - waarvan 20% reeds verkocht!

Lees meerWIL JIJ OOK GROEN & KWALITATIEF PARKWONEN AAN DE STADSRAND VAN HASSELT?

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op om meer informatie over parkproject O'bois te verkrijgen. We helpen je graag verder met al je wensen en dromen.Informatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.